1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Naksan Plastik 21 Basamak Yükseldi
Naksan Plastik 21 Basamak Yükseldi

Naksan Plastik 21 Basamak Yükseldi

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından gerçekleştirilen '2012 Türkiye'nin İlk 1000 İhracatçı Firması' araştırmasında, Naksan Plastik 21 basamak birden yükselerek 132.

A+A-

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından gerçekleştirilen '2012 Türkiye'nin İlk 1000 İhracatçı Firması' araştırmasında, Naksan Plastik 21 basamak birden yükselerek 132. sırada yer aldı.

Ambalaj sektörünün lideri Naksan Plastik, sahip olduğu üretim kapasitesi ve dünya standartlarındaki modern tesisleri ile sanayisinin parlayan yıldızı olmaya devam ediyor. TİM’in, Türkiye'nin ilk 1000 İhracatçı Firması araştırmasında Naksan Plastik, bir önceki yıla göre 153. sırdan 132. sıraya yükseldi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, “Naksan Plastik olarak faaliyet göstermeye başladığımız ilk günden bu yana, sektörümüzün ve müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda yatırımlarımızı sürdürüyor ve büyüme planlarımızı gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz yıla göre TİM 1000’de üst sıralara yükselmemiz, stratejimizi ve hedeflerimizi gerçekleştirdiğimizi göstermektedir.” dedi.

Bu performansın grubun, Gaziantep ve sektör için gurur kaynağı olduğunu ifade eden Nakıboğlu, “Hedefimiz, önümüzdeki yıllarda daha iyi noktalara yükselmektir.” dedi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.