1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Naşide Göktürk hayatını kaybetti!
Naşide Göktürk hayatını kaybetti!

Naşide Göktürk hayatını kaybetti!

Akciğer kanseri nedeniyle bir süredir Bodrum Acıbadem Hastanesi’nde tedavi gören şair, söz yazarı, besteci, yorumcu Naşide Göktürk 51 yaşında hayatını kaybetti!

A+A-

Bodrum'da akciğer kanseri tedavisi gören Naşide Göktürk, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"İLERİ EVRE KANSER HASTALIĞI..."

Acıbadem Bodrum Hastanesi Onkoloji Merkezi Sorumlu Hekimi Tıbbi Onkolog Dr. Hilmi Ege, "Yaklaşık 1 yıl önce akciğer kanseri teşhisiyle tedavi altına alınan Naşide Göktürk, hastanemize genel durumundaki bozukluk nedeniyle geldi. İleri evre kanser hastalığıyla mücadele eden değerli sanatçımız Naşide Göktürk’ü, yapılan tüm müdahalelere rağmen maalesef ki kaybettik. Tüm sevenleri gibi bizler de değerli sanatçımızın vefatı nedeniyle büyük üzüntü duyduğumuzu ifade eder, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadelerini kullandı.

NAŞİDE GÖKTÜRK KİMDİR?

1 Nsan 1965 doğumlu Naşide Göktürk, çocukluk ve gençlik yıllarını Büyükada'da geçirdi. Lise yıllarında edebiyata meraklı olan Göktürk, bir süre muhasebecilik yaptıktan sonra Ankara'da kendi işini kurdu. 90'lı yılların başında çıkardığı 'Yüreğim Rehin' albümü ile müzik dünyasına giriş yaptı. Albümü ile aynı ismi taşıyan şarkısı, Göktürk'ü zirveye taşıdı. Naşide Göktürk, başarısı çıkardığı şiir kitaplarıyla da perçinledi.

Albümleri
Yüreğim Rehin 1994
Kan Kırmızısı 1997
Kimsem Yok 2001
Unutmak İstiyorum 2004

Şiir Kitapları
Sesimi Ateşe Verdim
Son Çaylar
Yüreğim Rehin
Mavi Mavi Sevdim Seni
Tül Gibi
Pırlanta Peri
Savrulurken Seni Buldum

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.