Altın 5400.244
BIST 10970.37
Dolar 42.1001
Euro 48.4902
Sterlin 55.0795
Ankara 5°C

Necdet Özel: Yüreğim yanıyor

Necdet Özel: Yüreğim yanıyor
Eski Genelkurmay Başkanı Necdet Özel TSK'da FETÖ'cü yapılanmaya göz yumulduğu eleştirilerine yanıt verdi.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından cemaatin TSK içindeki yapılanmasına göz yummakla eleştilrilen eski Genelkurmay Başkanı Necdet Özel Hürriyet Gazetesi'nden Fikret Bila'ya çarpıcı açıklamalar yaptı.

"MİLLET HEPİMİZİ AFFETSİN"

Özel, "Millet hepimizi affetsin. Asker- sivil sorumlu makamlarda oturanlar olarak milletten özür dilememiz gerekiyor" dedi:

"HUKUKU İZLEDİK AMA VİCDANIM SIZLIYOR"

"Yüreğim yanıyor, ömrüm oldukça da yanacak, ben artık böyle bir yürekle yaşayacağım. Ergenekon ve Balyoz'dan mağdur olan arkadaşlarım için üzüntüm çok büyük, vicdanımda bir sızı olarak kaldı. Birçoğu komutanlık görevini üstlenecek tecrübe ve donanıma sahipti. Benim için en önemli şey vicdan artı hukuktur. Hukuku izledik ama vicdanım sızlıyor."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir