06 Kasım 2026
Altın 6546.8
BIST 11482.6
Dolar 50.149
Euro 55.9448
Sterlin 66.8373
Ankara 10°C

Nevşehir'de Hacı Adaylarının Kesin Kayıt İşlemleri Sürüyor

Nevşehir'de Hacı Adaylarının Kesin Kayıt İşlemleri Sürüyor
Nevşehir'de çekilen hac kurası sonrasında kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların kesin kayıtları sürüyor. Hacı adayları kayıtlarını 18 Haziran 2010 tarihine kadar yaptırabilecek. 2010 yılında hac

2010 yılında hacca gidecek vatandaşların tespiti için 26 Mayıs 2010 tarihinde Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan kura çekimi sonucunda Nevşehir'den kesin kayıt yaptırma hakkı elde eden 201'i Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Organizasyonu, 134'ü de acente olmak üzere toplam 335 hacı adayının kesin kayıtları Nevşehir Müftülüğü'nce yapılıyor.

Nevşehir'de normal hac için toplam 4 bin 200 kişi müracaat etmiş, ancak il kontenjanı 335 kişi olarak belirlenmişti.

Sıralamada 1'den 335'e kadar olan hacı adaylarından 18 Haziran 2010 tarihine kadar kesin kaydını yaptırmayanların haklarını kaybedeceği, yerlerine yedek listeden adayların kayıt edileceği bildirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Suudi Arabistan yetkilileri ile yaptığı ek kontenjan görüşmelerinin olumlu sonuçlanması durumunda Nevşehir'e verilecek sayının daha sonra açıklanacağı belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir