16 Aralık 2025
Altın 5886.719
BIST 11319.3
Dolar 42.7086
Euro 50.3049
Sterlin 57.4043
Ankara 8°C

Nevşehirli Atletler Kampa Girdi

Nevşehirli Atletler Kampa Girdi
Nevşehirli 15 atlet, Dünya Gençler Şampiyonası ve Avrupa Gençlik Olimpik Oyunlarına (EYOF) Kapadokya Kamp Eğitim Merkezi’nde günde çift antrenman yaparak hazırlanıyor.

Nevşehirli 15 atlet, Dünya Gençler Şampiyonası ve Avrupa Gençlik Olimpik Oyunlarına (EYOF) Kapadokya Kamp Eğitim Merkezi’nde günde çift antrenman yaparak hazırlanıyor. Sporcular şampiyonalar için girdikleri 2 haftalık kampta iki antrenör nezaretinde günde çift antrenman yaparak çalışıyor.
    Atletizm antrenörü Resul Köstekçi, “25 Ocak tarihinde Kapadokya Kamp Eğitim Merkezinde 15 sporcumuzla hazırlık kampına başladık. EYOF’a hazırlanan sporcularımızdan Oğuzhan Benli, İstanbul’da yapılan yarışmada 400 metreyi 54 saniyede koşarak Türkiye ikincisi oldu. Sporcumuz bunu geliştirip 50 veya 49 saniyeye düşürdüğünde EYOF’ta madalya alma şansına sahip olacaktır. Dünya gençler şampiyonasına milli sporcularımızdan Turgay Bayram hazırlanıyor. Bu sene yine atletizm geliştirme yarışmaları var. Hedefimiz hem Dünya Şampiyonasından hem de EYOF’tan madalya kazanabilmektir.” dedi.
    Bir ilin atletizmdeki başarılarının devam edebilmesi için alt yapıda sporcularının olması gerektiğini belirten Köstekçi, alt yapıdan sporcu yetiştirebilmek için antrenör arkadaşı İsa Demir ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde proje hazırlayıp hayata geçirdiklerini söyledi.
    2001 ve 2002 doğumlu çocuklara özel önem verdiklerini açıklayan Köstekçi, hepsi de yetenekli ve azimle çalışan miniklerin kısa sürede ağabeyleri gibi madalyalar alıp milli takıma gireceklerine inandığını ifade etti. CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir