16 Aralık 2025
Altın 5884.926
BIST 11377.02
Dolar 42.7092
Euro 50.2365
Sterlin 57.261
Ankara 4°C

Niğde'li Esnaf Oda Seçimlerine Hazırlanıyor

Niğde'li Esnaf Oda Seçimlerine Hazırlanıyor
Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne bağlı 28 odanın başkanlık seçimi maratonu 1 Ocak 2010'da başlıyor. Niğde merkezde ve ilçelerde toplam 28 oda bulunuyor. Seçim marato

Seçim maratonu öncesi bir açıklama yapan Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NESOB) Başkanı Fahri Eker, Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı'na tekrar aday olacağını bildirdi.

Niğde ve ilçelerindeki esnaf odalarında ilk seçimin 07 Ocak 2010'da Demirciler ve Sanayiciler Odası'nda yapılacağını ifade eden Eker, "Mart sonuna kadar bütün odalarda seçimler tamamlanmış olacak. Büyük ihtimal Mayıs ayında da odalar birliği başkanlık seçimini yapacağız." diye konuştu.

Eker, 28 odanın seçiminin genellikle hafta sonlarında yapılacağını belirterek, "Türkiye genelinde 3 bin 180 oda aynı zamanda seçimlerini yapacak. Demokrasinin en güzel çalıştığı seçimlerin en demokratik yapıldığı teşkilatlar bizim teşkilatlar. Esnaf ve sanatkar odalarında, yasal şartlarını taşıyan ve esnaf olan herkes, her makama rahatça aday olabilir, seçme ve seçilme hakkını kullanabilir." dedi.

"Odalarımız inşallah esnaf ve sanatkarlarımıza yakışır bir şekilde bir seçim gerçekleştirecekler" diyen Eker, "Arkadaşlarımız birbirine kırıcı olmadan, kimse kimseyi kötülemeden karalamadan, herkes yapacakları projelerle seçime girsin. Allah nasip ederse tekrar adayım." şeklinde konuştu.

(CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir