07 Nisan 2026
Altın 6495.18
BIST 12433.5
Dolar 44.3489
Euro 51.3612
Sterlin 59.3752
Ankara 16°C

O albayın otopsi raporu açıklandı

O albayın otopsi raporu açıklandı
Bodrum'daki evinin bahçesinde komşuları tarafından ölü bulunan Balyoz Planı davası sanıklarından emekli Albay Halil Yıldız'ın cenazesi, yakınları tarafından teslim alındı.

Cenazeyi teslim almak için Muğla Adli Tıp Kurumuna oğlu Barış Yıldız ile yakınları geldi. Yıldız'ın oğlu ve yakınları, gözyaşlarına hakim olamadı.

Halil Yıldız'ın yakınlarından edinilen bilgiye göre, otopside Yıldız'ın düşme sonucu kafasını çarparak beyin kanaması geçirdiği ve hayatını kaybettiği belirlendi.

Yıldız'ın cenazesi, yakınlarınca karayolu ile İstanbul'a götürüldü. Cenazenin yarın Kartal Cemevi'nde düzenlenecek törenin ardından Çengelköy'de aile mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

Balyoz Planı davası kapsamında tutuklanan ve bir süre önce kararın açıklanmasının ardından tahliye edilen emekli Albay Halil Yıldız (60), Yalıkavak beldesi Tepe Sokak'taki evinin bahçesinde komşuları tarafından hareketsiz bulunmuş, olay yerine gelen sağlık ekipleri hayatını kaybettiğini tespit etmişti..

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir