1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Oğlu Ölen Babadan Hükümete Tepki
Oğlu Ölen Babadan Hükümete Tepki

Oğlu Ölen Babadan Hükümete Tepki

Antakya'da 'Taksim Gezi Parkı' protestoları kapsamında düzenlenen izinsiz eylemde 'faili meçhul' şekilde hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in babası Edip Cömert, oğlunun ölümünde valiliği sorumlu tuttu.

A+A-

Antakya'da 'Taksim Gezi Parkı' protestoları kapsamında düzenlenen izinsiz eylemde 'faili meçhul' şekilde hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in babası Edip Cömert, oğlunun ölümünde hükümeti ve valiliği sorumlu tuttu..

Acılı baba, evinde taziyeleri kabul etti. Baba Cömert, oğlunun ölümünden Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Hatay Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Muammer Güler olarak gördüğünü söyledi.

Bu arada protesto gösterilerinde hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in başına darbe aldığı yere mahalle sakinleri ve yakınları çiçek bırakıp Türk bayrağı astı.

Cömert'in cenazesi, bugün Antakya merkezde bulunan Armutlu Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Cenaze için ülkenin çeşitli şehirlerinden çok sayıda kişi Hatay'a geldi. Güvenlik güçleri şehirde olası bir provakasyonun önüne geçmek için geniş güvenlik önlemi alıyor.

Bazı internet sitelerinde Cömert'in, polis kurşunu ile öldüğü iddia edilmişti. Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı yaptığı açıklamada, hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in otopsisinde ateşli silah yaralanmasına rastlanmadığını açıkladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Otopsi işlemleri neticesinde vefat eden Abdullah Cömert'in; ateşli silaha ait giriş çıkış deliği ve beyin dokusunda trace oluşturmuş herhangi bir lezyon saptanmadığı, ancak yapılan muayenede başının arkasında temporo oxpitalde 3x2,5 santimetre ebatlarında çökme nitelikli parçalı kafatası kırığı ve üzerinde yarım ay şeklinde 4 santimetre çapında kemiğe kadar ulaşan yırtığa rastlanıldığı belirlenmiştir." CİHAN

Oğlu, Taksim eyleminde 'faili meçhul' şekilde ölen babadan hükümete tepki

Oğlu, Taksim eyleminde 'faili meçhul' şekilde ölen babadan hükümete tepki

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.