Keçiörenli öğrenciler, belediye tarafından Dünya Çocuk Günü için düzenlenen 'Duvarlarımız Renklendi Okulumuz Şenlendi' etkinliğinde okullarının duvarlarına resimler çizdi.
Keçiören Belediyesi Çocuk Danışma Merkezi tarafından 1 Ekim Dünya Çocuk Günü kapsamında Hüseyin Güllüoğlu Ortaokulu’nda 'Duvarlarımız Renklendi Okulumuz Şenlendi' isimli renkli bir aktivite düzenlendi. Öğrenciler, okullarının duvarına öğretmenleri ile birlikte müzik eşliğinde resim çizdi. Çocuklar renkli boyalar ile doyasıya resim çizerek Dünya Çocuk Günü’nü eğlenceli bir şekilde kutladı. Boyama çalışmalarına katılan çocuklar gün boyu aktivitelerle keyifli vakitler geçirdi. Duvar boyama etkinliğinin yanı sıra bir grup öğrenci de ünlü suluboya ressamı Kemal Çelik ile sulu boya çalışması yaptı.
Çocukların 1 Ekim Dünya Çocuk Günü’nü kutlayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, sanatsal faaliyetlerin çocukların gelişimi için çok önemli olduğunu vurguladı. Başkan Ak, "Çocuklarımız eğlenceli aktivitelerle keyifli vakit geçirerek onların günü olan Dünya Çocuk Günü'nü keyifle kutladılar. Onların mutlu olması bizi de mutlu etti." diye konuştu. CİHAN


Kaynak: