08 Ocak 2026
Altın 6121.517
BIST 12028.84
Dolar 43.0386
Euro 50.336
Sterlin 57.8173
Ankara 8°C

Öğrenciler Bahar Şenliğinde Yorgunluk Attı

Öğrenciler Bahar Şenliğinde Yorgunluk Attı
Yoğun bir eğitim-öğretim döneminin sonuna yaklaştığımız şu günlerde öğrenciler, ders stresini ve bir yılın verdiği yorgunluğu, düzenledikleri renkli b...

Yoğun bir eğitim-öğretim döneminin sonuna yaklaştığımız şu günlerde öğrenciler, ders stresini ve bir yılın verdiği yorgunluğu, düzenledikleri renkli bahar şenlikleriyle giderme yolunu seçiyor. Bu çerçevede Kayseri Kılıçaslan Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Özel Kılıçaslan ve Yelkenoğlu Liseleri, 'Gençlik Haftası'nı ve baharın gelmesini düzenledikleri görkemli bir şenlikle kutladı.

Okulların bahçesinde düzenlenen şenliğe okul öğrencilerinin ve velilerinin yanı sıra Kahramanmaraş, Sivas, Nevşehir, Yozgat ve Kırşehir başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden gelen yaklaşık bin öğrencinin katılımıyla tam bir panayır havasına dönüştü.

Şölenin açış konuşmasını yapan Özel Kılıçaslan Lisesi Müdürü Ali Köksal, Gençlik Haftası dolayısıyla 7 yıldır geleneksel olarak şenlik düzenlediklerini ifade etti.

Okul Müdürü Köksal, “Bahar şenliğimiz dolayısıyla ilçelerimizden ve çevre illerden Kayseri’ye gelen bütün gençlerimizin Gençlik Haftası'nı kutluyorum.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından yarışmalara geçildi. Öğrenciler oluşturdukları ekiplerle, rodeo, tırmanma merdiveni, canlı langırt, şut becerisi, basketbol, halat çekme, çuval yarışı, elma yeme, yoğurt yeme, imkânsız merdivene tırmanma gibi birbirinden ilginç yarışmalarda derece alabilmek için hem kıyasıya mücadele etti, hem de eğlenme fırsatı buldu.

Geleneksel bahar şenliği etkinlikleri, okul bahçesinde birlikte yenilen öğle yemeğinin ardından tören alanında yapılan bir programla son buldu. Şenlikte, elde edilen puanlar neticesinde dereceye giren öğrencilere kupa, madalya ve sertifika da verildi.

CİHAN

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir