Altın 5422.075
BIST 11073.27
Dolar 42.1953
Euro 48.7141
Sterlin 55.4262
Ankara 10°C

Öğrenciler, Kur’an-ı Kerim Ve Ezanı En Güzel Okumak İçin Yarıştı

Öğrenciler, Kur’an-ı Kerim Ve Ezanı En Güzel Okumak İçin Yarıştı
Yozgat’ın Boğazlıyan İmam-Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen yarışmada öğrenciler Kur’an-ı Kerim, ezan, ilahi ve şiiri en güzel okumak için yarıştı.

Yozgat’ın Boğazlıyan İmam-Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen yarışmada öğrenciler Kur’an-ı Kerim, ezan, ilahi ve şiiri en güzel okumak için yarıştı.

Boğazlıyan Necmettin Yıldız Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen yarışmaya okul müdürü Abdullah Ataş, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Yarışmada jüri üyeleri dereceye giren öğrencileri seçmekte zorlandı. Yarışmada Kur’an-ı Kerim'i güzel okuma dalında Rahman süresinin 25 ayetine kadar olan ayetleri ezberden okuyarak birinci olan Rabia Eroğlu ayakta alkışlandı. Ezan yarışmasında ise Yusuf Uluışık, ilahi okuma dalında Talha Özdemir, yiir okuma dalında ise Beyzanur Süzener birinci oldu.

Okul müdürü Abdullah Ataş, öğrencileri tebrik ederek, gelecek nesillerin dinini en doğru bir şekilde öğrenerek yetişmesinin ülke ve milleti için en büyük kazanç olacağını söyledi. CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir