21 Ağustos 2026
Altın 7080.82
BIST 14582.61
Dolar 48.0593
Euro 56.2299
Sterlin 65.4545
Ankara 33°C

Öğrenciler Okul Harçlıklarını Elazığ'daki Arkadaşlarına Gönderdi

Öğrenciler Okul Harçlıklarını Elazığ'daki Arkadaşlarına Gönderdi
Konya'da özel bir okulun öğrencileri, harçlıklarını bir araya getirerek Elazığ depreminde mağdur olan arkadaşlarına gönderdi.

Merve Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Özel Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu öğrencileri, kendi aralarında başlattıkları yardım kampanyasında, okul harçlıklarını Elazığ depreminde mağdur olan öğrenci arkadaşları için topladılar. Öğrenciler, okul harçlıklarını, Elazığ'daki öğrenci arkadaşlarına ulaştırması için Kimse Yok Mu Konya Şubesi yetkililerine teslim etti.

Bağışların Elazığlı öğrenci arkadaşlarına ulaştıracaklarını ifade eden Kimse Yok Mu Konya Şube Müdürü Hasan Aşçı, "Öğrencilerin bu yardımseverliğinin herkese örnek olması temennisinde bulundu. Bu örnek çalışmadan dolayı Özel Meram Abdullah Aymaz İlköğretim Okulu öğrencilerine teşekkür ediyorum. Bu özel kampanyalarının ve duyarlılıklarının herkese örnek olmasını diliyorum. Bunu bu yaşta düşünmeleri aileleri ve okul yöneticileri için bir gurur vesilesi olmalıdır." dedi.

Yardım parası toplama fikrinin öğrencilerden geldiğini kaydeden Okul Müdür Yardımcısı Ahmet Memiş, "Öğrencilerimizin Elazığ depreminde mağdur olan arkadaşlarına yardım toplama teklifi bizi heyecanlandırdı. Toplanan miktar çok önemli değil. Ama değer olarak çok şey ifade edecek. Öğrencilerimiz sınıfları tek tek dolaştılar ve okulda bir şuur oluşturdular. Belki bu örnek Türkiye'ye yayılacak. Yardımlaşma duygusunu bu gençlerle yaşadık. Onlara teşekkür ediyoruz ve onlarla gururlanıyoruz." diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir