21 Ağustos 2026
Altın 7010.72
BIST 14396.54
Dolar 48.0533
Euro 56.2108
Sterlin 65.289
Ankara 19°C

Öğretmenler, Sünnet Olamayan Öğrencilerini Sünnet Ettirdi

Öğretmenler, Sünnet Olamayan Öğrencilerini Sünnet Ettirdi
Yozgat'ın Şefaatli ilçesinde görev yapan bir grup öğretmen, sünnet olamadıklarını öğrendikleri öğrencilerini kendi imkânlarıyla sünnet ettirdi.Şefaatli'de Eser

Şefaatli'de Eser İlköğretim Okulu'nda görev yapan Ercan Aksoy, Necla Örşan, Hasan Sakallı, Seyfi Kaplan Faik Özdemir ve Osman Aksoy adlı öğretmenler, sınıflarında bazı öğrencilerinin sünnet olamadıklarını öğrendi. Bunun üzerine durumu okul müdür vekili Yusuf İpek'e bildiren öğretmenler, ailelerin onayını alarak 8 öğrenciyi sünnet ettirdi.

Çocukların okulların tatile girmesiyle sünnet olmalarının daha uygun olabileceğini düşündüklerini belirten öğretmenler ifade eden öğretmenler, "Yaşları 10 ile 12 arasında olan öğrencilerimiz, çeşitli nedenlerden dolayı bu zamana kadar sünnet olamamış. Biz bu durumu öğrendikten sonra arkadaşlarımızla öğrencilerimizin evlerine giderek aileleri ile görüştük. Okulumuzda eğitim gören 8 öğrencimizin sünnet olmasını sağladık, çok mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Sünnet olan öğrenciler ise geç de olsa sünnet olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, öğretmenlerine teşekkür etti.

Sünnet olan öğrencilerin aileleri de öğretmenlerin yaptıkları fedakârlığa teşekkür ederek, "Öğretmenlerin çocuklarımıza karşı bu ilgi ve davranışları gerçekten gurur verici. Zaten çocuklarımız öğretmenlerini çok seviyor. Öğretmenler, çocuklarımızın her türlü sorunuyla ilgileniyor."dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir