1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Oktay Vural: Başbakan Erdoğan Hürrem Sultan Sendromu Yaşıyor
Oktay Vural: Başbakan Erdoğan Hürrem Sultan Sendromu Yaşıyor

Oktay Vural: Başbakan Erdoğan Hürrem Sultan Sendromu Yaşıyor

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Gezi Parkı’nda yaşanan olaylarla ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi.

A+A-

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Gezi Parkı’nda yaşanan olaylarla ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirdi. Gezi Parkı’ndaki uygulamaların Ortadoğu ülkesindeki uygulamaları hatırlattığını savunan Vural, Başbakan Erdoğan'ın Hürrem Sultan sendromu yaşadığını ifade etti.

MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Gaziantep’e yaptığı ziyarette Gezi Parkı’nda yaşanan olayları değerlendirdi. Suriye’de, başka ülkelerde yaşanan tabloların Türkiye’de yaşanır hale geldiğini öne süren Oktay Vural, şunları kaydetti: “Başbakan Erdoğan Hürrem Sultan sendromu yaşamaktadır. Yani tükenmiş durumda. Hürrem Sultan’ı oynayan artist de zaten bu sendroma yakalandığı için diziyi bırakmış. Başbakan’ın ortaya koyduğu tabloda gerçekten bir tükenmişlik sendromu, fiziki ve ruhsal olarak çökme anlamına geliyor. Bugün Recep Tayyip Erdoğan bu milletin vicdanlarını karartmaktadır ve tükenmiş bir Başbakan, aciz bir Başbakan'la karşı karşıyayız. Erdoğan’ın durumu gerçekten çok kötü. Alışveriş merkezcilerini mest etmek için ağaçlara saldırıyor, oradaki insanlara saldırıyor. Hürrem'i oynayan sanatçıdan bile kötü, Allah islah etsin.”

Her şeyin bir çözümü olduğunu dile getiren Vural, Başbakan’a bu durumdan kurtulması için tavsiyelerde bulundu. Vural, “Her şeyin bir çözümü vardır. Doktorlar sahil kıyısında bir tatil öneriyor. Mesela gidip kardeşi Esed’le daha önce olduğu gibi Bodrum’da bir tatil yapabilir. Çünkü maalesef uygulamaları itibariyle bir Ortadoğu ülkesindeki uygulamaları hatırlatır hale geldi.” dedi.

Türkiye’de yaşanan olaylarının sorumlusu olarak Başbakan'ı hedef gösteren Vural şunları ifade etti: “Öyle bir güne geldik ki bugün buradayız, Allah korusun biber gazı falan yok inşallah. Sayın Başbakan dün millete hizmet yolunda ahkam kesiyor, işte Suriye’de meydana gelen olaylar, işte Arap Baharı, Suriye’de bir takım olaylar meydana geliyor diye oradaki karışıklıklardan bahsediyor, ama Türkiye’de meydana gelen bu karışıklıkların sorumluluğu kime aittir? Sorumluluk hissedip bir vicdani muhasebe yapmıyor. Elini vicdanına koy. MHP olarak İstanbul’da bir Gezi Parkı, ağaçların olduğu bir yere, bu yeşil alanın ortadan kaldırılmasına yönelik bir AVM kurulması ve rezidans uygulanmasının doğru olmadığını ifade ettik. Bu konuda hassas olan insanlar yeşil alanla ilgili demokratik açıdan tepkilerini ortaya koyarken, maalesef güç kullanımı, biber gazı, baskı, gece yarısı çadırlar yakılıyor. Gezi Parkı’nda ağaçlar yıkılıyor, hiç kimsenin sesi çıkmıyor, dün akşam Belediye Başkanı, Vali çıkıyor; 'Biz burada AVM yapılmasıyla ilgili bir şey değil, sadece yol genişletme çalışması...' diyor. O zaman bunu niye orada bulunanlara söylemediniz?”

MHP olarak haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytan olmadıklarını vurgulayan Vural, “MHP olarak terörün gölgesinde siyaset yapanların, ağacın gölgesini istismar etmesi karşısında tavrımızı açıkça ve net koyduk. Gidip orada PKK terör örgütünün silahları ile birlikte var olmasını, silahlarıyla birlikte dolaşmasını görmeyen, gözlerini kapatanlar gidiyor Taksim Parkı’nda ağacı koruyan insanlara biber gazı sıkıyorsa, silah kullanıyorsa bu yönetim nereye gidiyor diye sorgulamamız lazım. Senin bu baskıların bu tehditlerin ülkücü ve milli harekete, Türk milletine sökmez. 12 Eylül’ün darbeci Evren Paşa'sı yıldıramadı da sen mi bizi yıldıracaksın?” diyerek sözlerini noktaladı. Vural, konuşmasının ardından Gazi Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret etti. CİHAN

Oktay Vural: Başbakan Erdoğan Hürrem Sultan sendromu yaşıyor

Oktay Vural: Başbakan Erdoğan Hürrem Sultan sendromu yaşıyor

Oktay Vural: Başbakan Erdoğan Hürrem Sultan sendromu yaşıyor

Oktay Vural: Başbakan Erdoğan Hürrem Sultan sendromu yaşıyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.