1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Okul Aile Birliği Ve Velilerden Ortak Kermes
Okul Aile Birliği Ve Velilerden Ortak Kermes

Okul Aile Birliği Ve Velilerden Ortak Kermes

Aksaray’da ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak isteyen okul aile birliği ve veliler ortaklaşa bir kermes düzenledi.

A+A-

Aksaray’da ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak isteyen okul aile birliği ve veliler ortaklaşa bir kermes düzenledi. Kermesten elde edilen gelirle ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçları karşılanacak.

İl merkezinde bulunan Meliha Zekayi Dalkılıç İlkokul ve Ortaokulu, okullarında bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik bir kermes düzenledi. Okulun bahçesinde gerçekleştirilen kermese çok sayıda öğrenci ve velilerinin yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Lütfiye Deneri de katıldı. Öğrenci velilerinin evlerinde hazırladığı birbirinden lezzetli hamur işleri, gözleme, pasta, börek, kurabiye ve tatlı çeşitlerinin kermeste satışa sunulurken, kermes adeta piknik havasında geçti.

Düzenlenen kermesten elde edilen gelirlerin okul giderleri ve okulda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilerin yararına kullanılacağını belirten Milli Eğitim Müdürü Deneri, "Birlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olan bu tür kermeslerin ilimizde tüm okullarda yaygınlaştırılmasının faydalı olacağını düşünüyorum." dedi.

Kermesin ardından Meliha Zekayi Dalkılıç Anasınıfı öğrencileri tarafından yıl içinde yapılan resim ve el işlerinden oluşan sergi ile 6.,7. ve 8'nci sınıf öğrencilerinin teknoloji ve tasarım alanında hazırladıkları projelerin sergisi açıldı.
CİHAN

Okul aile birliği ve velilerden ortak kermes

Okul aile birliği ve velilerden ortak kermes

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.