Arkadaşları gibi olmasa da yürüyebilmenin mutluluğunu yaşadığını anlatan Metin Gezer, üniversiteye gidip avukat olmayı istediğini ifade etti. 13 yaşına kadar maddi imkanlıklar sebebiyle okula gidemediğini, kardeşleri ders çalışırken onlara bakıp az da olsa okuma yazma öğrendiğini dile getiren Geçer, "2008-2009 eğitim öğretim yılında İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün açtığı hızlandırılmış eğitim kursuna katılarak, 5. sınıfa kadar bitirme belgesi aldım. Şimdi arkadaşlarım gibi okula da gidiyorum. Kimse Yok Mu, bana hayat boyu unutamayacağım bir ödül verdi. Ben de buna layık olduğumu göstereceğim.'' dedi.
Babası Mehmet Gezer de maddi sıkıntılarından dolayı oğlunu okula ve doktora götüremediğini ifade etti. Bir süre işsiz olduğunu ve derneğin bulduğu iş sayesinde hayatının güzelleştiğini kaydeden Gezer, ''Bize yardım elini uzatan dernekten Allah razı olsun. Her türlü sıkıntımızla ilgilendiler ve hâlâ ilgileniyorlar. İşsizdim, iş buldular. 14 yıl sonra oğlumun yaşama daha sıkı tutunmasını sağladılar. Çocuklarımın eğitim giderlerine de destek veriyorlar. Başka ne isteyebilirim ki?" diye konuştu.
Kimse Yok mu Denizli Şubesi Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Parlak ise önemli projelere imza atmaya, yardıma muhtaç kişi ve ailelere yardım eli uzatmaya devam ettiklerini söyledi.
