06 Kasım 2026
Altın 6558.12
BIST 11387.4
Dolar 50.1513
Euro 56.0803
Sterlin 66.9355
Ankara 12°C

Öldürülen 4 Pkk'lının Cenazeleri Hakkari'de Toprağa Verildi

Öldürülen 4 Pkk'lının Cenazeleri Hakkari'de Toprağa Verildi
Hakkari'de iki gün önce çıkan çatışmada öldürülen 4 PKK'lının cenazeleri Keklikpınar Mahallesi'nde toprağa verildi. Hakkar

Hakkari'de çıkan çatışmada öldürülen 4 PKK'lının cenazelerini defnetmek için sabah saatlerinde Hakkâri Devlet Hastanesi önüne kalabalık bir grup cenazeleri aldı. Cenazeler sebebiyle güvenlik güçlerinin önlem aldığı şehirde esnaflar kepenklerini kapalı tuttu.

Hakkari'ye 10 kilometre uzaklıktaki Depin polis noktası civarında Perşembe günü çıkan çatışmada öldürülen 4 PKK'lının cenazelerini alarak defnetmek için sabah saatlerinde Hakkari Devlet Hastanesi önüne gelen kalabalık bir grup, uzun bir süre bekledi. Hastanenin etrafında yoğun güvenlik önlemleri alan çevik kuvvet polisi toplanan kalabalığı hastaneye yaklaştırmadı. Toplanan kalabalık sık sık sloganlar atarak PKK bayraklarını açtı.

Hastane çevresinde yoğun güvenlik önlemini alan polisler, göstericiler tarafından taşlandı. Ancak BDP yönetici ve vatandaşların araya girmesinin ardından çıkan gerginlik kısa süre sonra sona erdi.

Cenazeler 5 kilometre uzaklıktaki Keklikpınar Mahallesi'nde bulunan mezarlığa götürüldü. PKK'lıların cenazelerini taşıyan ambulansların ön ve arkalarına BDP bayrakları asılması dikkat çekti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir