19 Ağustos 2026
Altın 6710.91
BIST 14127.98
Dolar 47.923
Euro 55.5151
Sterlin 64.7434
Ankara 17°C

Ölen Babasının Yanında 7 Saat Bekledi

Ölen Babasının Yanında 7 Saat Bekledi
İzmir'in Konak ilçesinde bir kişi henüz belirlenemeyen bir nedenle hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden şahsın oğlunun, babasının cesedinin başında yaklaşık 7 saat beklediği öğrenildi. Eşrefpaşa semti 343

Eşrefpaşa semti 343 sokak 25 numarada ikamet eden ve Kore Gazisi olduğu öğrenilen Kemal Arpa (81), henüz bilinmeyen bir nedenle yaşamını yitirdi. Kemal Arpa'nın birlikte yaşadığı oğlu 34 yaşındaki Rıza Arpa, babasının cesedi başında yaklaşık 7 saat beklemesine rağmen polise ve sağlık ekiplerine haber vermedi. Gece 24.30 sıralarında komşularının fark ederek bildirmesiyle ortaya çıkan olayın ardından gelen sağlık ekipleri ve polis ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri, şahsın oğlunu cesedin başında otururken bularak gözaltına aldı. Olayın cinayet olma ihtimali olmasına rağmen, cesette herhangi bir darp izi olmadığı belirlendi. Yaşlı adamın cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir