1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Olimpiyat Çocukları Gonca Dergisi Öncülüğünde Kardeşlik Fidanı Dikti
Olimpiyat Çocukları Gonca Dergisi Öncülüğünde Kardeşlik Fidanı Dikti

Olimpiyat Çocukları Gonca Dergisi Öncülüğünde Kardeşlik Fidanı Dikti

11. Türkçe Olimpiyatları için dünyanın çeşitli ülkelerinden Türkiye'ye gelen çocuklar, Gonca Dergisi öncülüğünde kardeşlik fidanı dikti.

A+A-

11. Türkçe Olimpiyatları için dünyanın çeşitli ülkelerinden Türkiye'ye gelen çocuklar, Gonca Dergisi öncülüğünde kardeşlik fidanı dikti. Fidanlar, Atatürk Orman Çiftliği’nde önceden belirlenen alana dikildi.

    Dikilen fidanların dünya barışına küçük de olsa katkı yaptığını ifade eden Gonca Dergisi Marka Müdürü Mustafa Özün, programla ilgili şunları söyledi: ‘Türkçe Olimpiyatları’nın bu sene 11.’si düzenleniyor. Her sene hem nicelik hem de nitelik olarak çıtanın yükseldiğine şahit oluyoruz. Dünya çocuklarını ülkemizde görmek, onların inanılmaz güzel Türkçe konuşmalarını ve şarkı söylemelerini izlemek oldukça heyecan verici. Ve biz Gonca Dergisi olarak bu heyecana fidan kardeşliği projemizle ortak olmak istedik. Bildiğiniz gibi bu proje kapsamında şimdiye kadar yurdun dört bir yanındaki çocuklarımızla birlikte yüz binlerce fidan diktik. Şimdi ise bunu dünya çocuklarıyla yapıyoruz. Barışa ve bu anlamlı organizasyona küçük de olsa katkımız olduğunu düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim."

    Kardeşlik Fidanı programı çerçevesinde Orman Bakanlığı İç Anadolu Bölge Müdürü Mustafa Özkaya, Gonca Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Ahmet Gökçe ve Gonca Dergisi Yazı İşleri Müdürü Murat Kaya da birer konuşma yaparak olimpiyatların ve fidan projesinin önemine değindi.

    Konuşmaların ardından olimpiyat çocuklarıyla birlikte fidan dikimi yapıldı. CİHAN

Olimpiyat Çocukları Gonca Dergisi öncülüğünde kardeşlik fidanı dikti

Olimpiyat Çocukları Gonca Dergisi öncülüğünde kardeşlik fidanı dikti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.