31 Ekim 2026
Altın 6222.13
BIST 10759.56
Dolar 49.9259
Euro 55.7152
Sterlin 66.5316
Ankara 16°C

Oltulu Genç Girişimciler, İş Dünyasında Daha Aktif Olacak

Oltulu Genç Girişimciler, İş Dünyasında Daha Aktif Olacak
Oltu Girişimci İşadamları Derneği (OLGİAD) tarafından düzenlenen KOSGEB destekli girişimcilik kursuna katılan 19 kursiyere sertifikaları verildi.

Oltu Girişimci İşadamları Derneği (OLGİAD) tarafından düzenlenen KOSGEB destekli girişimcilik kursuna katılan 19 kursiyere sertifikaları verildi.

Oltu Kaymakamlığı Toplum Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen sertifika törenine, Oltu Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, OLGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Oltu Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, ilçede girişimci potansiyeline sahip çok sayıda gencin olduğunu, bu tür faaliyetlerle gençlerin iş dünyasına kazandırılması gerektiğini söyledi. Sivil toplum kuruluşlarının bu yöndeki çalışmalarının her türlü destekçisi olduklarını belirten Çobanoğlu, girişimcilik kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını takdim edip, iş hayatında başarılar diledi.

Girişimcilik kursunda 72 saat ders gören gençler, iş yeri açmaları durumunda 30 bin lira karşılıksız destek alabilecek. Çoğunluğunu orta öğretim mezunlarının oluşturduğu Oltulu girişimciler bununla birlikte 70 bin liraya kadar ilk iki yıl ödemesiz, 4 yıl vadeli kredi imkanlarından da yararlanabilecek.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir