07 Nisan 2026
Altın 6495.18
BIST 12433.5
Dolar 44.3489
Euro 51.3612
Sterlin 59.3752
Ankara 18°C

Ölüme Terk Ettiler!

Ölüme Terk Ettiler!
Kira yüzünden kavga edip arkadaşlarını ölüme terk ettiler: 1 ölü, 1 yaralı!

Karaman’da ev kirası yüzünden tartışan alkollü şahıslar, ev arkadaşlarından 2'sini döverek ölüme terk etti. Ölüme terk edilen kişilerden biri öldü, diğeri ise hastanede tedavi altına alındı.

Olay, Alişahane Mahallesi 164 Sokak'ta meydana geldi. Elde edilen bilgiye göre Osman Develi (40), Yaşar Ceylan (25) ile D.U. 24), M.S. (28) ve M.P. (49) iş çıkışı alkol aldıktan sonra ev kirası sebebiyle tartışmaya başladı. D.U., M.S ve M.P sopa ve yumruklarla Osman Develi ile Yaşar Ceylan'ı öldüresiye dövdükten sonra kaldıkları eve getirerek ölüme terk etti. Olay, yaklaşık bir gün sonra şüphelilerden D.U.'nun ablasının 112 Acil ve polise haber vermesi üzerine ortaya çıktı. Osman Develi'nin öldüğü belirlendi, Yaşar Ceylan Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Şüpheli D.U., M.S. ve M.P. eve döndüklerinde yakalandı. Karaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerin sorguları devam ediyor..

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir