1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Omü’den Emekli Personele Kimlik Kartı Jesti
Omü’den Emekli Personele Kimlik Kartı Jesti

Omü’den Emekli Personele Kimlik Kartı Jesti

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), emekli olan tüm personele 'Emekli Personel Kimlik Kartı' çıkartılması uygulaması başlattı.

A+A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), emekli olan tüm personele 'Emekli Personel Kimlik Kartı' çıkartılması uygulaması başlattı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan, “Üniversitemize yıllarca hizmet etmiş olan çalışma arkadaşlarımız, emekli kimlik kartı ile emeklilik yıllarında üniversitemiz imkanlarından ve sosyal tesislerinden, halen çalışanlarımızın yararlandığı şekilde yararlanma imkânı bulacaklardır. Ayrıca diğer üniversitelerin sosyal tesislerini de kullanabileceklerdir.” dedi.

26 yıl süreyle hizmet ettiği OMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi’nden ayrılırken konuşan, ilk emekli personel kimlik kartı sahibi hemşire Rahşan Yılmaz, uygulamanın emekli personel için güzel bir jest olduğunu, ayrıca ilk kartı almanın kendisi için ayrı bir mutluluk kaynağı olduğunu belirtti. Türk Hemşireler Derneği Samsun Şube Başkanı olarak da görev yapan Rahşan Yılmaz, emekli olduğunu, ancak ailesi gibi gördüğü OMÜ ile eğitim ve sağlık alanında gerçekleştirdikleri faaliyetlerin artarak devam edeceğini ifade etti. Emekli olan personele emeklilik işlemleri sırasında verilecek kartı, daha önce emekli olmuş olan OMÜ çalışanları da başvurduklarında alabilecekler. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.