17 Aralık 2025
Altın 5936.171
BIST 11348.83
Dolar 42.6937
Euro 50.0992
Sterlin 57.1786
Ankara -1°C

Önce Barıştığı Eşini Sonra Kendisini Vurdu

Önce Barıştığı Eşini Sonra Kendisini Vurdu
Gaziantep’te bayramda akrabaları tarafından barıştırılan çift arasında yeniden anlaşmazlık çıkınca kan döküldü.

Gaziantep’te bayramda akrabaları tarafından barıştırılan çift arasında yeniden anlaşmazlık çıkınca kan döküldü. Evinin kapılarını kilitleyen koca, önce eşini sonra da kendisini vurdu.

    İddialara göre, Gaziantep’in Şehitkamil ilçesine bağlı Özgürlük Mahallesi 87 nolu sokakta 2 kız, 2 erkek çocuk babası olan Sinan Benzer (35) ile eşi Şenal Benzer’nin (34) araları şiddetli geçimsizlikten dolayı açıldı. 2 ay boyunca birbirlerinden ayrı kaldıkları öğrenilen çift, Kurban Bayramı’nda akrabaları tarafından barıştırıldı.

    Barışan çiftin arasında, kısa bir süre sonra tekrar anlaşmazlık yaşandı. Çocukların evde bulunmadığı bir zamanda Sinan Benzer, kapıları kilitleyerek, av tüfeğiyle önce eşini öldürdü, daha sonra da aynı tüfekle kendisini vurarak intihar etti.

        Çiftin eve dönen çocukları kapıyı açamayınca komşulara haber verdi. Ardından olay yerine çağrılan polis, evin içerisinde çiftin cansız bedenleriyle karşılaştı.

        Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından cenazeler, Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. CİHAN

Önce barıştığı eşini sonra kendisini vurdu

Önce barıştığı eşini sonra kendisini vurdu

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir