16 Aralık 2025
Altın 5914.311
BIST 11456.34
Dolar 42.6878
Euro 50.19
Sterlin 57.1325
Ankara 1°C

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA KAR GELİYOR

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA KAR GELİYOR
Meteorolojiden, yurt geneli için uyarı geldi. Bu kez sadece yağmur değil, kar, fırtına hatta dolu ve hortum da var!

İstanbul'da 2 gündür kendini hissettiren ılık hava yerini sağanak yağışa bıraktı.

İstanbul'da bugün sağanak yağışla birlikte hava sıcaklığında düşüş yaşanacak. Sıcaklıklar 16-17 civarında seyredecek. Hafta sonu yağış beklenmezken İstanbulluları önümüzdeki hafta serin ve yer yer yağışlı bir hava bekliyor. Gelecek hafta İstanbul'un yanı sıra birçok bölgede de sıcaklıklarda düşüş bekleniyor. Batı Karadeniz, İç Ege ve İç Anadolu'nun yüksek kesimlerinde kar görülebilir.

Meteoroloji, Ege ve Batı Akdeniz kıyılarında kuvvetli Muğla ve Antalya' nın kıyı kesimleri için çok kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Sel, dolu ve hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre; yurdun batı kesimlerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; bugün Muğla genelinde, gece saatlerinden itibaren ve yarın İzmir, Aydın, Muğla, Antalya ile Edirne ve Isparta'nın güneyi, Balıkesir'in batı ilçelerinde kuvvetli, Muğla ile Antalya'nın kıyı kesimlerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) olması beklendiği açıklandı.

Vatandaşların sel, su baskını, kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına, yıldırım, dolu, hortum oluşma riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Milliyet

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir