04 Mart 2026
Altın 7610.33
BIST 12433.5
Dolar 43.9501
Euro 51.5416
Sterlin 58.3636
Ankara 3°C

Onur, Son Yolculuğuna Uğurlandı!!

Onur, Son Yolculuğuna Uğurlandı!!
Zonguldak'ın Devrek ilçesinde, kansere yenik düşen Zaman Gazetesi Devrek Temsilcisi Murat Onur (29), son yolculuğuna uğurlandı.

İki yıl önce bağırsak kanserine yakalanan ve hastalığın ilerlemesi üzerine en son Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 2 aya yakın tedavi gören 1 çocuk babası Onur, dün öğle saatlerinde Devrek'teki evinde Hakk'ın rahmetine kavuştu.

Ölümünden bir hafta önce yakınlarıyla helalleşen Onur, görev yaptığı Zaman Gazetesi temsilcileri ile 2 gün önce vedalaşmış, "Okurlarımız bana dua etsinler. Bir daha görüşemeyebiliriz." demişti.

Onur'un cenazesi, evinden alınarak Devrek Merkez Yeni Camii'ne getirildi. Oğlunun naaşı başında bekleyen baba Yaşar Onur ve yakınları taziyeleri kabul etti. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Onur'un cenazesi, Devrek'e bağlı Nizamlar Köyü'nde toprağa verildi.

Cenaze törenine Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, yakınları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Devrek Belediye Başkanı Ulupınar, "Murat, benim gazeteciler arasında çok sevdiğim bir gazeteci arkadaşımdı. Çok sevecen bir insandı. İşini severek yapıyordu. Onun ölümü bizleri çok üzdü. Allah rahmet etsin." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir