1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ordu Protokolünden Çevre Yürüyüşü
Ordu Protokolünden Çevre Yürüyüşü

Ordu Protokolünden Çevre Yürüyüşü

Ordu’da Dünya Çevre Günü münasebetiyle Yoroz Kent Ormanı’na yürüyüş düzenlendi.

A+A-

Ordu’da Dünya Çevre Günü münasebetiyle Yoroz Kent Ormanı’na yürüyüş düzenlendi. Denizden 900 metre yükseklikte bulunan Yoroz Tepesi'ndeki yürüyüşe Vali Kenan Çiftçi, Belediye Başkanı Seyit Torun, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Şeref Çakmak, birlikte daire müdürleri ve az sayıda vatandaş katıldı.

Spor yapmayı sevdiğini ve her sabah erken saatlerde yürüyüşe çıktığını belirten Vali Çiftçi, “Gelecek nesillerden emanet aldığımız çevremizi korumamız lazım. Eğer muhafaza edersek, şu anda olduğu gibi dünyanın en güzel tepesinden en güzel manzarasını seyrederken hem vücudumuz hem gönlümüz hem de ruhumuz dinlenir. İnşallah bu güzel manzarayı elbirliğiyle koruyarak gelecek nesillere de iletiriz.” dedi.

Zorlu doğa yürüyüşünde zirveye ulaşanlardan biri de Başkan Torun oldu. Toru, burada yaptığı açıklamada, “Çevre yürüyüşüyle hem çevrenin öneminin hem de bu güzel manzaranın farkına vardık. Çok güzel ve önemli bir coğrafyada yaşıyoruz. Biz bu güzellikleri tanıtacağız, anlatacağız ve koruyarak yeni nesillere bırakacağız.” şeklinde konuştu. Bir saat süren yürüyüşün ardından katılanlar, gözleme ve ayranla yorgunluk attı. CİHAN

Ordu protokolünden çevre yürüyüşü

Ordu protokolünden çevre yürüyüşü

Ordu protokolünden çevre yürüyüşü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.