21 Ağustos 2026
Altın 7102.81
BIST 14514.82
Dolar 48.0623
Euro 56.1621
Sterlin 65.5734
Ankara 34°C

Orhanelili Çocuklar Kent Müzesi'ne Hayran Oldu

Orhanelili Çocuklar Kent Müzesi'ne Hayran Oldu
Bursa Büyükşehir Belediyesi Kent Müzesi'ni gezen Orhanelili öğrenciler, müzeyi çok beğendi. Bursa Ul

Bursa Uludağ Rotary Kulübü tarafından gerçekleştirilen organizasyonla Orhaneli'nin farklı köylerinden Bursa'ya getirilen 150 öğrenci, Kent Müzesi'nde adeta tarih yolculuğuna çıktı. Müzedeki eserleri ve sergileri dikkatle inceleyen öğrenciler, merak ettikleri soruları da sorarak kentin ve müzenin tarihiyle ilgili bilgilerini tazeledi. Müze ziyaretleri sırasında Bursa belgeselini de izleyen öğrencilerden Mustafa Serdar Eren, "Bursa'ya Orhaneli ilçesinden geldim. Kent Müzesi'ni ilk kez görüyorum. Burada tarihi eşyalar ve antika arabalar var. Osmanlı döneminden kalma eserleri de gördüm. Müze çok güzel, burayı çok beğendim." diye konuştu.

Öğrencilerden Neslihan Bakır ise müzeye daha önce de geldiğini söyleyerek, "Kent Müzesi'ni çok beğendim. Gerçekten buraya çok emek harcanmış ve çok güzel olmuş. Benim buraya ikinci gelişim. Müzeyi yeniden görmek beni çok sevindirdi." dedi.

Bursa Kent Müzesi'nde çeşitli hediyelerle ödüllendirilen öğrenciler, kent gezisi kapsamında daha sonra hayvanat bahçesini gezeceklerini ve sinemaya gideceklerini söyledi. (CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir