1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Orkide, Ortadoğu Raflarında Yerini Aldı!
Orkide, Ortadoğu Raflarında Yerini Aldı!

Orkide, Ortadoğu Raflarında Yerini Aldı!

Orkide Yağ, başta Dubai olmak üzere Ortadoğu ülkelerinde raflardaki yerini aldı!

A+A-

Orkide Yağ, başta Dubai olmak üzere Ortadoğu ülkelerinde raflardaki yerini aldı. Türk gıda sektörü için Ortadoğu pazarına açılan bir kapı olan Gulfood 2013 Fuarı’na 13. kez katılan Orkide, güçlü iş bağlantıları sağladı. Dubai’de 18 yıldır düzenlenen ve Ortadoğu’nun en iyi ticaret fuarı ödülünü kazanan Gulfood, dünyanın her yerinden gıda sektörünün önemli temsilcilerini biraraya getirdi.

Fuarı değerlendiren Küçükbay A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Küçükbay, gıda ihtiyacının yaklaşık yüzde 90’ını ithalat yoluyla karşılayan Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan gibi yüksek gelir seviyesine sahip Ortadoğu ülkelerinin, kendileri için önemli bir pazar olduğunu belirtti. Güçlü dış ilişkileri ve ihracat ağıyla her geçen gün yeni müşteriler kazandıklarını ifade eden Küçükbay, “Birçok ülkeden önemli katılımcıların geldiği Gulfood’da gördüğümüz yoğun ilgi de bu başarının bir kanıtı. Orkide Yağ Ortadoğu’dan Uzakdoğu’ya, Afrika’dan Avrupa’ya yüksek montanlı ihracat bağlantıları ve sağlam ticari ilişkileri ile ülkemizin itibarını başarıyla temsil etmektedir.” dedi.

Yoğun yurtdışı fuar programlarında Orkide’yi temsil eden İhracat Pazarlama ve Satış Yöneticisi Hamide Tunçsiper de kalitesi ve ürün çeşitliliğiyle Orkide Yağ’ın çok büyük ilgi gördüğünü, mevcut ve potansiyel müşterileriyle sağlam ilişkiler kurduklarını dile getirdi. Yurtdışı fuarlarında rafine ayçiçek, mısır, soya, kanola, zeytinyağı, margarin ve endüstriyel ürün gruplarını kapsayan geniş ürün yelpazesini sergileme imkanı bulduklarını kaydeden Tunçsiper, “Müşterilerimizin talepleri doğrultusunda hareket ediyor, kalıcı çözümler üretiyoruz. Fuarlar, farklı kültürden tüketicinin ihtiyaçlarını yakından takip etmemize de olanak sağlıyor.” diye konuştu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.