1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. ORMAN İŞLETMEDEN TATBİKAT
ORMAN İŞLETMEDEN TATBİKAT

ORMAN İŞLETMEDEN TATBİKAT

Orman İşletme Şefliği, sabah saatlerinde Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yangın tatbikatı düzenledi.

A+A-

Orman İşletme Şefliği, sabah saatlerinde Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yangın tatbikatı düzenledi. Bursa Orman İşletme Şefliği’nden birim müdürleri ve şeflerin de katıldığı tatbikata Orhangazi, Gemlik ve İznik Orman İşletme Şefliğine bağlı ekipler katıldı. Orman İşletme Yangınla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Aydın, bu yıl Bursa bölgesinde 54’ü anı, 13’ü orman yangını olmak üzere toplam 67 yangına müdahale edildiğini açıkladı.

Orman İşletme Şefliği bölge tatbikatını Orhangazi’de yaptı. Bursa Orman İşletme Şefliğine bağlı, Orhangazi, İznik ve Gemlik Orman İşletme Şeflikleri tarafından yapılan tatbikata, Bursa Orman İşletme Şefliği Yangınla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Aydın, Bursa Merkez İşletme Müdür Yardımcısı Fatih Altınordu, Bursa Merkez Şefi Necdet Atay, İznik İşletme Şefi İlhan Yazgan, Orhangazi işletme şefi Serdar Yazıcı ile Orhangazi, İznik ve Gemlik işletme şefliklerine bağlı orman yangın söndürme ekipleri katıldı.

Gelecek ay yapılacak hortum yayma yarışması ile ilgili bilgi aktaran Bursa Orman İşletme Şefliği Yangın Söndürme Şube Müdürü Ahmet Aydın, yarışma öncesinde tüm şefliklerde yangın söndürme ekiplerinin performanslarını görme açısından bu tatbikatları yaptıklarını belirtti. Ahmet Aydın, Bursa genelinde ekiplerin tam donanımlı bir halde yangınlara karşı hazırlıklı olduğunu kaydetti. Aydın, bu yıl Bursa genelinde 54’ü anız, 13’ü orman yangını olmak üzere toplam 67 yangına müdahale ettiklerini belirterek, "Ekiplerimizi daha hazır tutmak için bu çalışmaları ve tatbikatları da yapıyoruz." dedi.

Ekiplere yangın tatbikatı öncesinde hitap eden Ahmet Aydın, hortum yayma yarışmasına tüm ekiplerin iyi hazırlanması gerektiğini ve bütün şefliklerdeki ekiplerin de orman yangınlarına hazırlıklı olmasını istedi. Daha sonra ise ekipler orman yangın Ssöndürme cihazları ve arazözlerle yangın söndürme tatbikatı yaptı. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.