02 Eylül 2026
Altın 6810.75
BIST 14050.56
Dolar 48.2914
Euro 56.0052
Sterlin 65.1921
Ankara 23°C

Osmangazi’de Kaçak İnşaata İzin Yok

Osmangazi’de Kaçak İnşaata İzin Yok
Kaçak yapılaşmayla mücadelesini kararlılıkla sürdüren Bursa merkez Osmangazi Belediyesi, ruhsatsız olduğu belirlenen bir binayı yıktı!

Kaçak yapılaşmayla mücadelesini kararlılıkla sürdüren Bursa merkez Osmangazi Belediyesi, ruhsatsız olduğu belirlenen bir binayı yıktı.

Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Bürosu ekipleri tarafından Selçukgazi köyünde inşaat halindeki tek katlı bina geniş güvenlik önlemleri altında yıkıldı. Bursa köylerinin korunması için ruhsatsız yapılara göz açtırmayan Osmangazi Belediyesi yetkilileri, bölgedeki vatandaşları da kaçak yapıya yönelmemeleri konusunda uyardı.

Belediye ekipleri, kaçak inşaatlara yönelik operasyonlara önümüzdeki günlerde de devam edileceğini ifade etti.
CİHAN

Osmangazi’de kaçak inşaata izin yok

Osmangazi’de kaçak inşaata izin yok

Osmangazi’de kaçak inşaata izin yok

Osmangazi’de kaçak inşaata izin yok

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir