07 Kasım 2026
Altın 6555.4
BIST 11482.6
Dolar 50.1426
Euro 55.9077
Sterlin 66.7698
Ankara 5°C

Osmaniye'de 10 Bin 770 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi!

Osmaniye'de 10 Bin 770 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi!
Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bir araçta yaptıkları aramada gizli bölmelere saklanmış değişik markalarda 10 bin 770 paket kaçak sigara ele geçirdi.

Bir ihbarı değerlendiren Mali Suçlarla Mücadele Büro Amirliği görevlileri bir kamyoneti Gaziantep - Adana otoban yolunda durdurarak arama yaptı.

Yapılan aramada kamyonetin kasasının tabanına boydan boya zula olarak tabir edilen özel bölme içerisinde yüklü miktarda gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Arama neticesinde ele geçirilen 10 bin 770 paket değişik markalarda gümrük kaçağı sigaraya ve araca el konuldu. Operasyonda yakalanan iki şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir