06 Kasım 2026
Altın 6528.99
BIST 11333.27
Dolar 50.1495
Euro 56.129
Sterlin 67.0069
Ankara 8°C

Osmaniye'de 'bayramda Silahlı Sevince Hayır' Kampanyası

Osmaniye'de 'bayramda Silahlı Sevince Hayır' Kampanyası
Osmaniye Emniyet Müdürlüğü, Kurban Bayramı'nda silah sıkılmaması için bastırdığı afişleri şehrin muhtelif yerlerine astı. Toplum De

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri tarafından 5 bin adet bastırılan ve 'Bayramda Silahlı Sevince Hayır' yazılı afişler camiler, muhtarlıklar, toplu taşıma araçları ve ana caddeler üzerine asılarak vatandaşlar bayramda silah sıkmamaları konusunda uyarıldı.

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürü Bayram Kadir Tüylü, silah sıkılmaması konusunda vatandaşların duyarlı davranmasını istedi.

Tüylü şunları söyledi: "Kurban Bayramı'nda silah sıkılmaması için önlemlerimiz daha da artacaktır. Bu anlamda bastırdığımız 5 bin adet afişi değişik yerlere asarak konuya dikkat çekmek istedik. Umarım bu bayramda şehrimizde ve ülkemizde silah sıkma konusunda tatsız olaylar yaşanmaz." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir