Belediye Başkanı Kadir Kara, Su Barışı projesi kapsamında 30 Kasım'a kadar borcunu ödemeyen abonelere yasal işlem yapılacağını belirterek, bundan sonra da su ile ilgili bir taksitlendirme olmayacağını söyledi.
Başkan Kara, "Osmaniyeli hemşerilerimin bu fırsattan yararlanmasını istiyorum. Süre kesinlikle uzatılmayacak. Su borcu olan vatandaşlarımızın mutlaka 30 Kasım'a kadar belediye hizmet binamızın ikinci katında bulunan OSKİ bilgi işlem şefliğine müracaat etmeleri gerekiyor. Bu tarihten sonra üst üste iki defa su borcunu ödemeyen ve geriye dönük su borçlarını yapılandırmamış abonelerimiz hakkında yasal işlem yapılacaktır. Bizim görev süremiz boyunca da bir daha su ile ilgili yapılandırma olmayacak." dedi.
Kara, proje kapsamında su borcu bulunan 22 bin aboneden bin 404'ü borç yapılandırmasında bulundu. Biz söz verdiğimiz gibi hem içme suyunu yüzde 20 ucuzlattık hem de borçları olan abonelerimiz için Su Barışı projesi ile 36 aya varan taksitle ödeme imkânı sunduk. Elimizi hemşehrilerimize uzattık. Elimizin havada kalmasını istemiyoruz. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecek." şeklinde konuştu. (CİHAN)
