19 Aralık 2025
Altın 5957.295
BIST 11313.39
Dolar 42.8071
Euro 50.1586
Sterlin 57.2655
Ankara -4°C

Osted’den Kalkınma Ajansına Ziyaret

Osted’den Kalkınma Ajansına Ziyaret
Osmaniye Teknik Elemanlar Derneği(OSTED) yönetim kurulu üyeleri, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) Osmaniye Koordinatörü Erdinç Kadıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Osmaniye Teknik Elemanlar Derneği(OSTED) yönetim kurulu üyeleri, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) Osmaniye Koordinatörü Erdinç Kadıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

OSTED Başkan Yardımcısı Ziya Ünsal, kalkınma ajansının teknik destek teklif çağrısına bir proje hazırladıklarını söyledi. Ünsül, ajansın bundan sonraki çağrılarında, kentin kalkınmasına yönelik ne gibi projeler hazırlanabileceği, hangi projelerden istifade edebilecekleri konusunda görüş alışverişinde bulunmak için ziyareti gerçekleştirdiklerini kaydetti. Derneğin faaliyetleri hakkında da bilgi veren Ziya Ünsal, “Mesleki gelişim kurslarımız devam ediyor. Autocad kursumuz başladı, ardından Arcgis kursuyla devam edecek. Gelecek ay Statik Idecad, 3d max ve Solid Works eğitimlerimiz olacak. Ayrıca haftalık kurum ve kulüp toplantılarımızla faaliyetlerimiz devam ediyor.” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren DOĞAKA Koordinatörü Kadıoğlu, “OSTED’in çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Çok güzel projelere imza atıyor. Derneğin şehirdeki büyük bir boşluğu doldurduğunu düşünüyorum. Teknik elemanları bir çatı altında toplamak ve bunların mesleki gelişimlerine yardımcı olmak önemli bir faaliyet. DOĞAKA olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Ajansımız kurulduğu günden itibaren her yıl düzenli olarak proje teklif çağrılarına çıkmış ve hibe programları başlatmıştır. Önceki dönemlerde sivil toplum kuruluşları bazı projelerden istifade etmişlerdir. Bundan sonraki dönemlerde ajansımızın çıkacağı teklif çağrılarında teknik elemanlar olarak proje sunabilir ve kentimiz için güzel çalışmalar yapabilirsiniz.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir