22 Temmuz 2026
Altın 6215.01
BIST 13974.14
Dolar 47.2093
Euro 53.8371
Sterlin 62.9853
Ankara 17°C

Oyuncu Melih Çardak, Dizede Şişlediği Necip Amir'in Memleketini Ziyaret Etti

Oyuncu Melih Çardak, Dizede Şişlediği Necip Amir'in Memleketini Ziyaret Etti
Samanyolu TV'nin sevilen dizisi Kollama'nın oyuncularından Melih Çardak, Necip Amir rolündeki Mehmet Özgür'ün memleketi Antalya'nın Korkuteli ilçesini ziyaret etti. K

Kollama dizisinde cezaevine giren Necip Amir'i, acımadan defalarca şişleyerek hastanelik eden Melih Çardak, Ak Sigorta ve AKUT'un birlikte düzenlediği "Afet Eğitimi" programı kapsamında depremi konu edinen tiyatro oyununda oynayacak. Mehmet Özgür'ün Antalyalı olduğunu bildiğini ancak Korkuteli'nden olduğunu bilmediğini belirten Çardak, bir gazetecinin "Beni de şişlemezsiniz değil mi?" sorusuna "Yapacağın habere bağlı" diyerek espri yaptı.

Ekipte bulunan profesyonel oyuncuların sergilediği tiyatro gösterisiyle afet ve sigorta halkında katıldığı interaktif oyunlarla eğlenceli bir şekilde işlendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir