27 Mayıs 2026
Altın 6667.67
BIST 13662.75
Dolar 45.8861
Euro 53.4192
Sterlin 61.4588
Ankara 13°C

Oyuncu Melih Çardak, Dizede Şişlediği Necip Amir'in Memleketini Ziyaret Etti

Oyuncu Melih Çardak, Dizede Şişlediği Necip Amir'in Memleketini Ziyaret Etti
Samanyolu TV'nin sevilen dizisi Kollama'nın oyuncularından Melih Çardak, Necip Amir rolündeki Mehmet Özgür'ün memleketi Antalya'nın Korkuteli ilçesini ziyaret etti. K

Kollama dizisinde cezaevine giren Necip Amir'i, acımadan defalarca şişleyerek hastanelik eden Melih Çardak, Ak Sigorta ve AKUT'un birlikte düzenlediği "Afet Eğitimi" programı kapsamında depremi konu edinen tiyatro oyununda oynayacak. Mehmet Özgür'ün Antalyalı olduğunu bildiğini ancak Korkuteli'nden olduğunu bilmediğini belirten Çardak, bir gazetecinin "Beni de şişlemezsiniz değil mi?" sorusuna "Yapacağın habere bağlı" diyerek espri yaptı.

Ekipte bulunan profesyonel oyuncuların sergilediği tiyatro gösterisiyle afet ve sigorta halkında katıldığı interaktif oyunlarla eğlenceli bir şekilde işlendi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir