1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Özel Betül Eğitim Kurumları'ndan Kardeş İlçe Güroymak'a Ziyaret
Özel Betül Eğitim Kurumlarından Kardeş İlçe Güroymaka Ziyaret

Özel Betül Eğitim Kurumları'ndan Kardeş İlçe Güroymak'a Ziyaret

Ülkemizin batısında yaşayanlarla diğer yerlerinde yaşayanlar arasında kardeşlik, birlik ve beraberlik ruhunun geliştirilmesi ve sağlamlaştırılması amacıyla geliştirilen 'Kardeş İlçe' projesi kapsamında Kırkağaç’ta faaliyet gösteren Özel Betül Koleji yöne.

A+A-

Ülkemizin batısında yaşayanlarla diğer yerlerinde yaşayanlar arasında kardeşlik, birlik ve beraberlik ruhunun geliştirilmesi ve sağlamlaştırılması amacıyla geliştirilen 'Kardeş İlçe' projesi kapsamında Kırkağaç’ta faaliyet gösteren Özel Betül Koleji yöneticileri, Bitlis’in Güroymak ilçesini ziyaret etti.

Özel Betül Anadolu Lisesi Müdürü Abdulkadir Gürsoy, "Daha önce hazırlanan protokol gereği Nisan ayı içerisinde kardeş ilçemiz Güroymak heyeti, ilçemize gelerek ilçemizi ve okulumuzu ziyaret etmişlerdi. Bizler de onlara ilçemizi ve okulumuzu gezdirdik, onları en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık. Güroymak’tan gelen bu kardeşlerimizin ilçemizi ve okulumuzu ziyaretlerine karşı iade-i ziyaret yapmak amacıyla bizler de bir heyet olarak Güroymak’a gittik." dedi.

Özel Betül İlköğretim Okulu Müdürü Hikmet Günhan ise "Bizler Güroymak’a Mayıs ayının son haftasında bir ekip olarak gittik. Ekibimizde okulumuzu temsilen bizlerin yanı sıra Soma’dan ve Akhisar’dan da temsilciler vardı. Birlikte Güroymak’a vardığımızda oradaki kardeşlerimiz bizleri çok güzel bir şekilde karşıladı. Karşılaştığımız herkesin, bu tür ziyaretlerin ve karşılıklı görüşmelerin çok önemli olduğunu söylemesi bizleri daha da heyecanlandırdı ve sevindirdi. Ziyaretimiz sırasında Güroymak İlçe Milli Eğitim camiasından insanlarla görüşmelerimiz oldu. Birlikte oradaki okulları gezerek eğitim imkânlarını yakından görme fırsatı elde ettik." diye konuştu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.