1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Özel Sporcular, 2020 Olimpiyat Ve Paralimpik Oyunları'na Hazırlanıyor
Özel Sporcular, 2020 Olimpiyat Ve Paralimpik Oyunlarına Hazırlanıyor

Özel Sporcular, 2020 Olimpiyat Ve Paralimpik Oyunları'na Hazırlanıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelliler Müdürlüğü (İSEM), İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Spor A.

A+A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelliler Müdürlüğü (İSEM), İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Spor A.Ş.'nin ortaklaşa olarak Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi’nde '2013 Özel Sporcular Basketbol Turnuvası'nı düzenliyor.

'2013 Özel Sporcular Basketbol Turnuvası' toplumda engellilere karşı bir farkındalık oluşturmak ve engelli bireyleri sosyal hayatın içine çekmek amacıyla 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na Doğru Engelliler Spor Şöleni kapsamında gerçekleştiriliyor.

40 takım olarak 120 sporcunun katılacağı 2013 Engelliler Arası Basketbol Turnuvası'na sporseverlerin ilgisinin yoğun olması bekleniyor. Katılan takımlar arasında zorlu mücadelelerin yaşanacağı basketbol turnuvasının ardından, Engelliler Müdürlüğü İSÖMX Müzik Grubu'nun müzik parçalarını seslendireceği bir de konser sunacak.

Turnuvaya katılan tüm sporculara madalya verileceği de belirtilirken kazanan takımlara 1.'lik, 2.'lik ve 3.'lük kupaları takdim edilecek.

Plaket töreni ve toplu fotoğraf çektirilmesi ile son bulacak, 2013 Özel Sporcular Basketbol Turnuvası, Bayrampaşa Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi'nde düzenlenecek.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.