10 Ağustos 2026
Altın 6657.66
BIST 13779.39
Dolar 47.6768
Euro 55.1134
Sterlin 64.1982
Ankara 26°C

Pamukoğlu Trafik Kazası Geçirdi!

Pamukoğlu Trafik Kazası Geçirdi!
HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu'nun Kullandığı Otomobil Menfeze Düştü!!
Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu'nun kullandığı otomobilin Yenicağ-Mengen kara yolunda menfeze düşmesi sonucu Pamukoğlu ve eşi yaralandı. Bolu'dan Zonguldak istikametine giden Osman Pamukoğlu idaresindeki 06 EE 08 plakalı otomobil, Yeniçağ-Mengan kara yolu Babahızır köyü yakınlarında menfeze düştü.

Kazada, Pamukoğlu ile eşi Emel Pamukoğlu yaralandı. Yaralılar, Mengen Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Osman Pamukoğlu'nun ayağından, eşi Emel Pamukoğlu'nun ise belinden yaralandığı bildirildi.

Pamukoğlu, Mengen Devlet Hastanesindeki tedavilerinin ardından Bolu Köroğlu Devlet Hastanesine sevk edildi.

Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi Acil Servis girişinde gazetecilere açıklama yapan Osman Pamukoğlu, yoldaki mıcırlar nedeniyle kullandığı aracın kayarak menfeze girdiğini söyledi.

Sağlık durumunun iyi olduğunu, eşinin ise ayağında çatlak tespit edildiğini ve belinin incindiğini belirten Pamukoğlu, ''Şu an eşimin de benim de sağlık durumumuz iyi. Merak edilecek bir şey yok'' dedi.

Pamukoğlu, kaza yaptığı yerde aynı şekilde çok sayıda kazanın olduğunu öğrendiğini kaydetti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir