1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Park Halindeki Tır'a Arkadan Çarpan Otomobilin Sürücüsü Öldü
Park Halindeki Tıra Arkadan Çarpan Otomobilin Sürücüsü Öldü

Park Halindeki Tır'a Arkadan Çarpan Otomobilin Sürücüsü Öldü

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yol kenarına park eden TIR'a arkadan çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

A+A-

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yol kenarına park eden TIR'a arkadan çarpan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaza dün gece saat 02.00 sıralarında Orhangazi-İznik karayolu, Keramet köyü Ilıca Tesisleri kavşağına yaklaşık 100 metre mesafede meydana geldi. İznik’in Orhaniye köyünde koruculuk yapan Mehmet Elmas'ın (32) kullandığı 16 BN 602 plakalı otomobil, Hüseyin Yıldırımer (53) idaresindeki yol kenarına park etmiş 42 Y 6007 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada Elmas, olay yerinde can verdi.

İznik’e bağlı Orhaniye köyünden olan Mehmet Elmas’ın kaza yaptığını haber alan yakınları kaza yerine geldi. Aynı köyden olan Marmarabirlik Genel Başkanı Hidamet Asa da kazayı haber aldıktan sonra olay yerine gelerek kazayla ilgili yetkililerden bilgi aldı.
Elmas'ın cesedi, Orhangazi Cumhuriyet Savcısı'nın ilk incelemesinin ardından araç içinden çıkarılarak Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Buradaki incelemenin ardından ise ceset kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Elmas'ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Park halindeki TIR'ın sürücüsü Hüseyin Yıldırımer ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.