06 Kasım 2026
Altın 6542.13
BIST 11482.6
Dolar 50.1453
Euro 55.9336
Sterlin 66.8399
Ankara 8°C

Parka Bırakılan Şüpheli Paket Paniğe Yol Açtı!

Parka Bırakılan Şüpheli Paket Paniğe Yol Açtı!
Giresun'da park içerisinde bulunan poşet, polis tarafından fünye ile patlatıldı.

Atapark'ta bir bankın yanında vatandaşlar şüpheli bir poşet fark etti. Olay yerine gelen emniyet müdürlüğü ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Poşet, bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatıldı. Poşetten kıyafet çıktı. Olayla ilgili emniyet müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.

Son günlerde Giresun'da yaşanan terör olayları nedeniyle poşet içerisinden kıyafet çıkması herkese rahat bir nefes aldırdı.

26 Nisan'da Dereli ilçesi Tamdere köyü yakınlarında askeri aracın geçişi sırasında mayın patlamış bir astsubay şehit olmuş, 2 asker de yaralanmıştı. 24 Mayıs'ta ise Giresun'un Aydınlar Mahallesi'nde polis otosu taranmış 2 polis yaralanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir