22 Ağustos 2026
Altın 7106.54
BIST 14514.82
Dolar 47.9625
Euro 56.0618
Sterlin 65.441
Ankara 20°C

Parkta Piknik Yapan Genci Boğazını Keserek Öldürdüler

Parkta Piknik Yapan Genci Boğazını Keserek Öldürdüler
Çorum'da arkadaşları ile parkta piknik yapan 18 yaşındaki genç, boğazı kesilerek öldürüldü. Olayda bir kişi de ağır yaralandı. Olay, dün akşam

Olay, dün akşam saatlerinde Kale Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerindeki bir parkta meydana geldi. Evlerinden getirdikleri semaver ve yiyeceklerle Tarihi Çorum Kalesi'nin arka tarafındaki parkta piknik yapan Ü.Ş (19), L.İ (20), Y.D (19) ve R.T (18), daha önceden aralarında küfürlü tartışma yaşadıkları mahalle arkadaşları Emre Fişkin (18) ve Mustafa Dağ'ı da (19) parka çağırdı. Bir süre parktaki kamarada piknik yapan gençler arasında daha önceki olaydan dolayı tartışma yaşandı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ü.Ş ve L.İ, Emre Pişkin ile Mustafa Dağ'a darp ettikten sonra bıçakladı. Bıçakla boğazı kesilen Emre Fişkin, kaçarak parktan uzaklaşmaya çalıştı. Fişkin, parkın 100 metre ilerisindeki bir marketin önünde yere yığıldı. Arkadaşı Mustafa Dağ ise sırtından bıçaklandı. Ağır yaralanan gençler, ambulansla Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 18 yaşındaki Emre Fişkin, yolda hayatını kaybetti.

Olayın ardından bölgede geniş çaplı araştırma başlatan Çorum İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 4 kişiyi gözaltına aldı. Parka gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri ise çevreden delil topladı. Gençlerin piknikte kullandığı malzemeler de tek tek inceledi. Polis tarafından gözaltına alınan Ü.Ş, L.İ, Y.D. ve R.T. isimli gençler Emniyet'teki sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi. (CİHAN)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir