1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Pereira F.Bahçe'nin büyüklüğünü anlayamamış!
Pereira F.Bahçenin büyüklüğünü anlayamamış!

Pereira F.Bahçe'nin büyüklüğünü anlayamamış!

Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen, Vitor Pereira'nın ciddiyetsizliği yüzünden Beşiktaş'ın 5 puan gerisine düştüklerini söyledi.

A+A-

Ali Şen, takımın geçen yıla oranla bu yılın farkının harcanan para olduğunu söylemiş ve hatanın büyük bir bölümünün teknik direktörde olduğunu belirterek "Bu yıl da boynumuzu büktüler. Çok üzgün ve öfkeliyim" demişti. Ali Şen ile yapılan röportajın ikinci bölümünde efsane başkan "Fenerbahçe arayı açması lazımdı ama başaramadı" dedi.

Şen şöyle konuştu:

SENEYE DAHA DA ZORLAŞACAK!

"Fenerbahçe stadını yaptığı zaman şunu söylemiştim, 'Fenerbahçe'nin şimdi arayı açması lazım' demiştim. Hem Galatasaray hem Beşiktaş'tan daha fazla imkanımız vardı. Bizde imkan vardı, Galatasaray'da borç vardı. Fenerbahçe taraftarının cebinden harcadığı ve katkıda bulunduğu maddi bir güç de var. Taraftar bunu temin ediyor ama karşılığını alamıyor. Bırakın arayı açmamızı Galatasaray bir de önce geçti; 20'ye 19 yaptı. Onlar 4 yıldız biz 3 yıldız bu olmayacaktı. Galatasaray bu sene kötü ve biz yine şampiyon olamıyorsak kayıptayız. Çünkü seneye lig daha çetin geçecek. Beşiktaş stadını yaptı. Beşiktaş'ın da bizden eksik olmayan müthiş bir taraftarı var, sahiplenmesi var. Takımı iyi destekliyorlar. Önümüzdeki sene şampiyonluğu almak çok zor olacak. Galatasaray'ın da bu yıldan daha iyi olacağı kesin. Önümüzdeki yılşartlar daha da zorlaşacak o yüzden bu sene şampiyonluğu kazanacaksın.

PEREİRA'NIN CİDDİYETSİZLİĞİ BU DURUMA GETİRDİ

''Şimdi taraftar demeye başladı, Aziz Yıldırım gitsin, yönetim gitsin, Pereira gitsin. Bu da doğru değil. Bu yıl gerçekten iyi yönettiler ama Teknik Direktör'ün ciddiyetsizliği bu duruma getirdi. Fenerbahçe'nin mutlaka maç kazanması gerektiği iyi anlatılamamış. Yedekleri bile çok zengin kadro olduğunu Pereira görmeli, bilmeli. Hangi takımda olduğunu bilmeliydi, Fenerbahçe'nin bir dünya takımı olduğunu bilmeliydi. Bugüne kadar çalıştırdığı takımlar Fenerbahçe'den daha küçük. Fenerbahçe camiasından daha küçük. Fenerbahçe taraftarı kadar büyük bir etkileri yok. O yüzden şampiyon olamazsak sıkıntılar çok büyük olur."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.