17 Aralık 2025
Altın 5958.985
BIST 11286.81
Dolar 42.7118
Euro 50.2505
Sterlin 57.2329
Ankara -1°C

Polatlı Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi'nden 1 Milyon Tl Kar

Polatlı Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi'nden 1 Milyon Tl Kar
Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (PESKKK), 2012 yılında bir milyon TL'nin üzerinde kar etti.

Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi (PESKKK), 2012 yılında bir milyon TL'nin üzerinde kar etti. Kooperatif, bin 300 üyesine geçen yıl 25 milyon 866 bin TL kredi kullandırdı.

Polatlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 52. olağan mali kongresi yapıldı. AKRA toplantı salonunda yapılan kongreye, Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, Başkan Yardımcıları Şaban Yılmaz, Ali Öztürk, Türkiye Esnaf ve Sanatlar Merkez Birliği Genel Başkan Yardımları Muhittin Köksal, Osman Cebeci, Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ertuğrul Kıymaz ve esnaflar katıldı.

Polatlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ertuğrul Kıymaz, kullandırdıkları kredinin yüzde 50’sini geri döndüğünü belirtti. Kıymaz, yapılan bütün olumlu gelişmelerin hayata geçmesinde çok büyük katkısı olan TESKOMB Genel Başkanı A. Kadir Akgül’e teşekkür etti.

Polatlı esnafı için her türlü imkanı sağlamak için çalıştıklarını anlatan Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ertuğrul Kıymaz, “2011 yılında ilk kez kullandırdığımız araç kredisi uygulamamız halen devam ediyor. Bu uygulama ile nakliyeci esnafımızın gücüne güç kattık. Esnaflarımıza borçların kredi kartı ile ödeme imkanı sağladık. Yine sağlık başta olmak üzere kooperatif üyelerimize sigorta, akaryakıt ve alışveriş konularında büyük avantajlar sağlayacak anlaşmalar yaptık. Her zaman olduğu gibi yine birlik ve beraberlik içerisinde yapacağımız hizmetlerin camiamıza ve esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Kıymaz, 107’si icra takibinden olmak üzere 336 esnafın borcunu yapılandırdıklarını ifade etti. Kıymaz ayrıca, üniversitenin şehre ve esnafa yapacağı katkıyı önemsediklerini sözlerine ekledi.
CİHAN

Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nden 1 milyon TL kar

Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nden 1 milyon TL kar

Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nden 1 milyon TL kar

Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nden 1 milyon TL kar

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir