05 Kasım 2026
Altın 6537.83
BIST 11478.13
Dolar 50.0125
Euro 56.1965
Sterlin 67.3856
Ankara 12°C

Polatlı'da kaçak cep telefonu ve aksesuar operasyonunda 4 şüpheli yakalandı

Polatlı'da kaçak cep telefonu ve aksesuar operasyonunda 4 şüpheli yakalandı
Ankara'nın Polatlı ilçesinde düzenlenen operasyonda gümrük kaçağı 51 cep telefonu ile 416 cep telefonu yedek parçası ve aksesuarı ele geçirildi, 4 şüpheli gözaltında!

Ankara'nın Polatlı ilçesinde düzenlenen operasyonda gümrük kaçağı 51 cep telefonu ile 416 cep telefonu yedek parçası ve aksesuarı ele geçirildi, 4 şüpheli gözaltına alındı.

Polatlı Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçak cep telefonu ve aksesuar ticareti yaptığı belirlenen şüphelilere yönelik çalışma başlatıldı.

Ekipler, belirlenen 4 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Adreslerde yapılan aramalarda 51 gümrük kaçağı cep telefonu ile 416 cep telefonu yedek parçası ve aksesuarı ele geçirildi.

Gözaltına alınan 4 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor..

AA

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir