06 Ağustos 2026
Altın 6517.71
BIST 13703.13
Dolar 47.5638
Euro 55.0752
Sterlin 64.1838
Ankara 21°C

Polis, Silahlı Saldırganları Arıyor

Polis, Silahlı Saldırganları Arıyor
Gaziosmanpaşa Hürriyet Mahallesi 254. Sokak girişinde meydana gelen silahlı saldırının ardından olay yerine gelen İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın incelemelerde bulundu.

Gaziosmanpaşa Hürriyet Mahallesi 254. Sokak girişinde meydana gelen silahlı saldırının ardından olay yerine gelen İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın incelemelerde bulundu. Saldırının ardından olay yerinden kaçan biri kadın iki saldırganın yakalanması için polis helikopteri dahil birçok ekip seferber oldu.

Olay yerine gelerek görevli polislerden bilgi alan Hüseyin Çapkın, kaçan zanlılara ilişkin de tespitleri dinledi. Saldırının ardından Gaziosmanpaşa ve ilçe bağlantı noktalarında zanlıların yakalanması için eşkal bilgilerinden yola çıkılarak uygulamalar yapıldı. Olayın nasıl meydana geldiği ve zanlıların tespitine yönelik çalışmaların sürdüğü belirtildi. Kaçan biri kadın iki şüphelinin kimlikleri ve yakalanmalarına yönelik geniş kapsamlı bir çalışma yürütülüyor.

Polis helikopteri saldırının hemen ardından havalanarak kaçış güzergahlarında zanlıların yakalanması için çalışıyor. Olay yerinde bulunan 4 uzun namlulu silah mermisi kovanı ile iki tabanca mermisi kovanının olay yeri inceleme ekibi tarafından incelendiği belirtildi.

Olayla ilgili ortayla atılan bir iddiaya göre saldırıya uğrayan polis ekibinin Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yaptığı öğrenildi. CİHAN

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir