21 Ağustos 2026
Altın 7107.71
BIST 14498.45
Dolar 48.0634
Euro 56.2789
Sterlin 65.4549
Ankara 33°C

Polis Memuru, Beylik Tabancasıyla İntihar Etti!

Polis Memuru, Beylik Tabancasıyla İntihar Etti!
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bir polis memuru beylik tabancasıyla intihar etti!!

Edinilen bilgilere göre; Düzce Yenikent Esentepe Mahallesi Toki Evleri B 3, daire 15'te ikamet eden 22 yaşındaki Mümin Demir, beylik tabancası ile intihar etti.

Düzce Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Mümin Demir'den 2 gündür haber alamayan ve kendisini merak eden meslektaşları, Yenikent 12. bölgede bulunan evine geldiklerinde, Demir'in cansız bedeniyle karşılaştı.

Kafasına sıkılan tek kurşunla öldüğü anlaşılan Demir'in neden intihara kalkıştığı ise henüz netlik kazanmadı. Henüz 9 aylık polis olan 22 yaşındaki İzmir doğumlu Demir'in nişanlı olduğu ve 20 gün sonra dünya evine girmeye hazırlandığı öğrenildi.

İntihar olayının ardından yapılan araştırmada ise Mümin Demir'in 10 gün önce tartıştığı ve bu nedenle intihar etmiş olabileceği öğrenildi. Savcılığın olay yerindeki incelemesinin ardından polis memurunun cesedi, otopsi yapılmak üzere Düzce Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir