1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Polis Memuru Sigara Kaçakçılığından Yakalandı
Polis Memuru Sigara Kaçakçılığından Yakalandı

Polis Memuru Sigara Kaçakçılığından Yakalandı

Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda 100 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

A+A-

Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonda 100 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili Van Emniyet Müdürlüğü Lojistik Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru E.K. ve 2 kişi tutuklandı.

    Van Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekipleri, Ankara'ya gitmek üzere görevlendirilen Lojistik Şube Müdürlüğü'ne ait kamyonla sigara kaçakçılığı yapılacağı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen KOM ekipleri, Lojistik Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru E.K. ile işçilerden F.N.'yi takibe aldı. Ekiplerin uzun süren takibi sonunda, kaçak sigaraların yüklendiği kamyon ile bu araca öncülük eden otomobil, Edremit'te durduruldu. Kamyonda yapılan aramada, yurda yasa dışı yollarla getirildiği belirlenen 100 bin paket sigara ele geçirildi. Olayla ilgili polis memuru E.K. ile H.S., M.D. ve F.N. gözaltına alındı.

    Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen şüphelilerden polis memuru E.K. ile F.N. ve HS. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. M.D. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. CİHAN

Polis memuru sigara kaçakçılığından yakalandı

Polis memuru sigara kaçakçılığından yakalandı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.