17 Aralık 2025
Altın 5960.013
BIST 11290.59
Dolar 42.7233
Euro 50.1463
Sterlin 57.0786
Ankara 8°C

Polis Şantaj Suçlamasıyla Gmis Temsilciliğinde Arama Yaptı

Polis Şantaj Suçlamasıyla Gmis Temsilciliğinde Arama Yaptı
Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Bilişim Şube Müdürlüğü ekipleri Ankara'daki bir bayanın şantaj suçlaması üzerine Genel Maden İşçileri Sendikası'nın Ereğli Devlet Hastanesi'ndeki temsilciliğinde arama yaptı.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Bilişim Şube Müdürlüğü ekipleri Ankara'daki bir bayanın şantaj suçlaması üzerine Genel Maden İşçileri Sendikası'nın Ereğli Devlet Hastanesi'ndeki temsilciliğinde arama yaptı. GMİS Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu, olayın GMİS ile ilgili bir bağlantısının olmadığını ve sendikaya üye bir kişi ile ilgili olduğunu açıkladı.

GMİS üyesi evli ve 3 çocuk babası İ.A. (48) bir süre önce Ankara’da tanıştığı S.Ş. isimli bir bayanla tanışarak yakınlık kurdu. Cep telefonuna çektiği S.Ş'nin özel görüntülerini internetten yayınlayacağı şantajında bulunan İ.A. hakkında S.Ş., Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Şikâyet üzerine Ankara Cumhuriyet Savcılığı dosyayı Zonguldak Cumhuriyet Savcılığı'na gönderdi. Zonguldak Cumhuriyet Savcılığı da Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı bilişim suçları ile mücadele polisine talimat vererek GMİS işçisi İ.A.’nın iş yerinin aranmasını istedi. Bugün sabah saatlerinde Ereğli’ye gelen polis ekipleri Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi yetkilileri nezaretinde Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) tarafından kullanılan sendika temsilciği odasını açarak burada arama yaptı. Polis, burada bazı dokümanlara da el koydu.

GMİS Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu olayın sendikamızla bir ilgisi yoktur. Tamamen kişisel bir durum. Burada ki arkadaşımız iş kazasında gelen işçi arkadaşlarımızla ilgilenmesi için görevlendirilmişti. Olayla ilgili savcılık soruşturması devam ediyor. Soruşturma tamamlandığında emniyet yetkililerinden gerekli bilgileri alacağız.” dedi.

Polis tarafından her yerde aranmaya başlanan İ.A. ise kayıplara karıştı. Olayla ilgili olarak savcılık soruşturması halen devam ediyor.
CİHAN

Polis şantaj suçlamasıyla GMİS temsilciliğinde arama yaptı

Polis şantaj suçlamasıyla GMİS temsilciliğinde arama yaptı

Kaynak:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir