20 Aralık 2025
Altın 5972.467
BIST 11341.9
Dolar 42.7981
Euro 50.141
Sterlin 57.2003
Ankara -4°C

Polise Hain Saldırı; 1 ŞEHİT

Polise Hain Saldırı; 1 ŞEHİT
Mardin'de polis noktasına terörist saldırı: 1 polis şehit oldu!

Mardin'in Derik ilçesinde seyir halindeki bir polis aracına saldırı düzenlendi ve ilk belirlemelere göre, bir polis şehit oldu; 1'si ağır 3 polis memuru yaralandı.

Derik İlçe Devlet Hastanesi önünde seyir halindeki bir polis aracının geçişi sırasında yola döşenen mayın uzaktan kumandayla patlatıldı. Teröristler tarafından düzenlenen mayınlı saldırıda araç içerisinde bulunan 4 polis memuru yaralandı. Yaralanan polis memurları bölgeye gelen takviye ekipler ve 112 Acil Servis ambulansları ile hastaneye kaldırılırken, bir polisin şehit olduğu, bir polisin de ağır yaralı olduğu bildirildi.

Olay sonrasında kaçan teröristlerin yakalanması için Derik Devlet Hastanesi önünde bulunan bahçeler ve Zeytinpınar Mahallesi'nde geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir