1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Polisin Müdahale Ettiği Göstericiler Otele Sığındı
Polisin Müdahale Ettiği Göstericiler Otele Sığındı

Polisin Müdahale Ettiği Göstericiler Otele Sığındı

Taksim Gezi Parkı’nın yıkılmasını protesto eden gruplara biber gazlı müdahale gün boyu sürdü.

A+A-

Taksim Gezi Parkı’nın yıkılmasını protesto eden gruplara biber gazlı müdahale gün boyu sürdü. Üst üstte polis müdahalesi ile karşılaşan göstericilerden bazıları otele sığındı.

Bölgedeki müdahalelerin ardından olay yerine çok sayıda sağlık ekibi geldi. Divan Hotel’in içine saklanan yaralı göstericileri arkadaşları çıkararak ambulanslara taşıdı. Sağlık ekipleri yaralı göstericilere en yakın hastanenin acil servisine götürdü.

Bu arada, müdahale sırasında Divan Hotel’in penceresine de biber gazı isabet etti. Olay sırasında otel önüne gelen BDP'li Sırrı Süreyya Önder açıklama yaptı. Önder, "Kim bu gezi parkını yayalaştırma programına onay vermiştir. Hangi parti buranın yayalaştırması ile ilgili evet onayı vermiştir. BDP asla böyle bir şeye evet oyu vermez. Eğer halkı karar sürecine katmazsanız işte böyle sizin gönderdiğiniz encümen üyelerini kol kola girer. Belediye başkanı gelecek bana diyecek ki ‘sayın vekil, işte bizim kararımız. Kaç gündür nerede? Gelip halkın vekili bana durumu anlatsın. Ben bu bölgenin en çok oy alan vekiliyim." ifadelerini kullandı. CİHAN

Polisin müdahale ettiği göstericiler otele sığındı

Polisin müdahale ettiği göstericiler otele sığındı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.